... tuli harrastettua eilen. Neidin cd-teline sai pari uutta valkoista maalikerrosta päälleen ja nallen asentoa vähän muuttelin, ettei jää levyjen taakse piiloon.

Kokeilin myös minulle uutta blokkimallia. Laitoin kolme kangasta päällekkäin ja leikkasin yhdeltä sivulta kaitaleet pois. sitten laitoin päällimmäisen kaitaleen alimmaiseksi ja ompelin kaitaleet uusiin isoihin paloihin takaisin. Toistin tämän vielä kolme  kertaa ja sain kolme valmista blokkia. En tiedä ymmärsikö kukaan ?! Valmiista blokeista ompelin pienen pussukan. Ajattelin tällä samalla mallilla ommella peiton miehen serkun vauvalle. Mutta mahtaako tuo onnistua kahdesta erilaisesta kankaasta??? Pitää kokeilla ... eli ompelukoneelle .

Tuo musta nahkainen letti tuossa pussin päällä on kokeilu. Kesän Taika-lehdessä oli ohje punotun nahkanyörin tekemiseen ja pitihän sitä kokeilla. Miten ihmeessä joku on keksinyt, että yhdestä kaitaleesta voi saada pujottelemalla tällaisen aikaan. Nauha siis leikattiin leveydestään kolmeen osaan, mutta päät jätettiin kiinni molemmissa päissä. Ja kuvan laatu on sitä luokkaa, että uusi kamera on hankittava ja pian.