... on muutamana iltana ja vähän aamunakin. Amigurumien virkkaamiseen tulikin sitten ihan himo. Nyt pitää antaa välillä ranteiden huilata, vaikka neiti kyllä ilmoitti, ettei hänelle ole vielä virkattu mitään hahmoa .

Ensin virkkasin tämän "pelikamun" esikoiselle:

Ja kyllä vain, vieressä istuu jälleen kerran munamies. Sen isäntä tilasi jo aikoja sitten uuteen autoonsa maskotiksi. Itselleni halusin tietysti sammakko-amigurumin, kuinkas muutenkaan . Googlettamalla löytyikin monenmoista mulkosilmää, mutta ohjetta ei mistään olisi saanut ilman kirjautumista. Siispä sovelsin sammakon ihan itse. Tein sille leijonan ohjeella pään ja vartalon ja sitten koivet ja silmät piti itse soveltaa. Ja tällainen siitä tuli:

Mielestäni siitä tuli hyvä .

Taas yksi sammakko työhuoneen nurkkaan, säilytyslaatikkoon odottelemaan, että joskus löytyisi kaappi, mihin kaikki sakut pääsisivät näytille.

Synttärikankaista ommeltu peitto on nyt harsittu ja se odottaa tikkaamista. Miehen serkkupojalle syntyi tyttö, eli vauvapeittokin pitäisi väsätä. Eilinen päivä kului metsässä mustikoita metsästäen. Paikka paikoin niitä oli paljon, mutta aika pieniä olivat. Tänään keittelin niistä hilloa, koska eilen piti kiiruhtaa savusauna- ja uintireissulle.