Viime perjantai-ilta ja lauantaipäivä kuluivat työväenopiston nallekurssilla. 10 naista samassa tilassa ja arvatkaa oliko kova kälätys (niinkuin ainakin miehet ennustaisivat) ? No eipä ollut, vaan oli hiirenhiljaista. Nuppineulan putoaminenkin olisi kuulunut. Kaikki ahersivat kaavojen ja teddykankaiden äärellä. Nallen kokoaminen paljastuikin hitaasti eteneväksi työksi, se ommellaan nimittäin kokonaan käsin. Nalle täytetään puulastulla, joka hierretään ensin käsissä pieneksi palloksi ja verhoilijan sorkkaraudan avulla tungetaan ja murskataan vielä lisää nallen sisälle. Jalat, kädet ja pää yhdistetään vartaloon antiikkinallen tavoin nivelillä. Oma Molly-nalleni on viikonlopun uurastuksen jälkeen tässä vaiheessa;

IMGP0284.jpg

Eli puuhaa riittää vielä ja ensi lauantaina onkin jo viimeinen kerta. Silloin toivon mukaan tämäkin kasa näyttäisi enemmän valmiilta nallelta ;)

Ps. Olen pohtinut taas alkavaa joulukuuta ja joulukalenteria. Haluaisin teille sellaisen "rakentaa" tänne blogiin, mutta auttakaa kertomalla mitä toivoisitte; käsitöitä, leivonnaisia, joulurunoja....vai jotain ihan muuta???